Produkter för för tillverkning (43)

Rulltransportör - Böjd rulltransportör för tunga laster

Rulltransportör - Böjd rulltransportör för tunga laster

Den böjda transportören med motoriserade rullar för tunga laster gör att du kan transportera tunga produkter upp till 2 ton per löpande meter. Robust och hållbar, den används ofta för hantering av pallar eller lådor.
Korvburk - Skivad korv utan nitrit

Korvburk - Skivad korv utan nitrit

Tillverkad hantverksmässigt i vår verkstad i Laissac, Aveyron, kommer denna salami från noggrant utvalda gårdar i Aveyron. Denna salami är en nitritfri salami, tillverkad enbart av 3 ingredienser: kött, Guérande-salt och Kampot-peppar IGP från Kambodja. Den har mognat i 2 månader (jämfört med 15 dagar för en industriell salami), så du kommer att återfå smaken av riktig lufttorkad salami. En hantverksmässig salami, tillverkad som förr. Tunt skivad, placeras den sedan varsamt i en glasburk som är 100% återvinningsbar och till och med pantbar! Finns i Marmite-version på 300g. Hållbarhet: 90 dagar Vikt: 300g Ursprung: Laissac, Aveyron
XO - Armagnac Castarède

XO - Armagnac Castarède

L'XO - Armagnac Castarède är ett verkligt mästerverk som erbjuder en oöverträffad smakupplevelse. Med en blandning av årgångar där den yngsta är 20 år gammal, har denna Armagnac kraftfulla och varma aromer av frukter och kryddor. Smaken är mycket strukturerad, med smälta tanniner som stöder dofterna av konfiterad frukt och citruszest. Presenterad i en elegant förpackning, är denna XO perfekt för speciella tillfällen eller som en gåva till spritälskare.
Skräddarsydd Tillverkning av Massiva Trägolvpaletter i Toulouse (Haute-Garonne) - Träpallar

Skräddarsydd Tillverkning av Massiva Trägolvpaletter i Toulouse (Haute-Garonne) - Träpallar

Tillverkare i över 30 år, TDR Palette erbjuder olika modeller av skräddarsydda eller standardpallar. Upptäck vårt utbud av träpallar med fulla golv, tillverkade med ett fogfritt golv med brädor av varierande bredd. Alla våra produkter är i enlighet med NIMP15-godkännandet. Våra produkter finns i formatet 80 X 120 eller i andra dimensioner som vi tillverkar skräddarsytt. Vill du ha en kvalitetsservice som perfekt möter dina behov av frakt och logistik inom industrin, livsmedelssektorn, metallbearbetning?... Utan minimiorderkvantitet, tveka inte att kontakta oss för att få en offert i sydvästra Frankrike (Carcassonne, Auch, Perpignan, Toulouse,...)
Kedjetransportör - Palltransportör, dubbel kedja, med rätvinklig återföring

Kedjetransportör - Palltransportör, dubbel kedja, med rätvinklig återföring

Denna modul erhålls genom att kombinera 2 typer av transportörer: - en dubbelspårig kedjetransportör. - en rulltransportör med drivning. Produkterna som transporteras ändrar riktning vid detta system, de överförs i 90° från sin ursprungliga position. Dessa transportörer är utrustade med vertikala aktuatorer, vilket möjliggör att en transportör kan tas bort i förhållande till den andra för att genomföra denna överföring. Vi rekommenderar starkt dessa typer av transportörer för transport av pallar.
Pallkedjetransportör - Rak pallkedjetransportör

Pallkedjetransportör - Rak pallkedjetransportör

Denna raka palettkedjetransportör används främst inom flaskfyllning eller konservering. Den möjliggör transport, ackumulering och accepterar lätta lutningar. Standardbredderna är 82,5 / 114,3 / 190,5 / 304,8 mm. Palettkedjorna kan utrustas med en klibbig beläggning, eller tvärtom, främja glidning (ackumulering av produkter).
Kedjetransportör - Trippelkedjepalltransportör

Kedjetransportör - Trippelkedjepalltransportör

Denna palletransportör med trippel kedja är en del av kedjebaserade hanteringstransportörer. De används för transport av plattor, tankar eller pallar, eller mer allmänt för tunga och skrymmande föremål. Transportgränssnittet (kontaktpunkten på kedjorna) är nyckelpunkten för framgången i projekt som använder denna typ av transportör. Dessa transportörer kan inte ta en kurvig form, vilket vi löser genom att tillverka raka transportörer monterade på roterande plattformar. Dessa transportörer är vanligtvis utrustade med 2 eller 3 kedjevägar, vilket möjliggör att ta upp laster på 2 eller 3 områden av transportytorna. Vi rekommenderar starkt dessa typer av transportörer för transport av pallar.
Bandtransportör - Rak Bandtransportör med Utskjutande Bandlyft

Bandtransportör - Rak Bandtransportör med Utskjutande Bandlyft

Denna transportör är specifik med sin ena sidofot och sin bandhöjning som möjliggör snabb och verktygslös demontering av transportbandet. På några sekunder, genom en enkel och verktygslös hantering, gör höjningen det möjligt att lossa transportbandet för att ta bort det och utföra en separat rengöring av hela enheten (transportör och band).
Transportanläggning - Fri rullport

Transportanläggning - Fri rullport

Den fria rullporten är en rak transportör med manuellt lyftbara fria rullar. Den har ett gasfjäderkompenserat system för att begränsa ansträngningen. Den tillåter personal att passera genom transportlinjen.
Kedjetransportör - Dubbelkedjepalltransportör

Kedjetransportör - Dubbelkedjepalltransportör

Dubbel- eller trippelkedjetransportören används för transport av plattor, IBC eller pallar. Mer allmänt för tunga och skrymmande produkter. Transportgränssnittet (stödyta på kedjorna) är nyckelpunkten för framgången i projekt som använder denna typ av transportör. Dessa transportörer är vanligtvis utrustade med 2 eller 3 kedjevägar. Detta möjliggör att ta upp laster på 2 eller 3 områden av transportytorna. Vi rekommenderar starkt dessa typer av transportörer för transport av pallar.
Bandtransportör - Rak Bandtransportör

Bandtransportör - Rak Bandtransportör

Den raka bandtransportören med lutning gör det möjligt att transportera dina produkter uppåt eller nedåt med en första lutande del följd av en rak del. Det finns tre typer av lutning: Låg lutning: detta gör det möjligt att hämta dina produkter på en låg nivå med en platt längd och sedan transportera dem till en högre nivå. Hög lutning: gör det möjligt att hämta dina produkter på en låg nivå i form av en hiss, och sedan föra dem till en högre nivå med en platt längd. Dubbel lutning: detta gör det möjligt att hämta dina produkter antingen från den övre delen eller den nedre delen och transportera dem på en lutande längd, så att de når antingen den övre eller nedre delen beroende på de konfigurationer du väljer.
Bälte transportör - Böjd bälte transportör

Bälte transportör - Böjd bälte transportör

Den böjda bandtransportören har koniska vindningar i ändarna av transportören, vilket gör att den kan rulla och göra kurvan. Den kan böjas i 90° eller 180°.
Transportssystem - Ackumulerande svängbord

Transportssystem - Ackumulerande svängbord

Rondellbordet möjliggör ackumulering av produkter. Det används för att skapa ackumuleringar på en specifik punkt i din produktionslinje. Det används också i slutet av linjen för förpackade produkter, vilket möjliggör deras förpackning av operatörer eller robotar.
Bandtransportör - Rännbandtransportör

Bandtransportör - Rännbandtransportör

Den raka bandtransportören i tråg hjälper till att centrera produkten under transporten. Den möjliggör vanligtvis transport av bulkprodukter, både livsmedel och icke-livsmedel, såsom pulver, godis och choklad, eller industriellt av stenar och annat träavfall.
Coppa Kastrull - Skivad Coppa utan nitrit

Coppa Kastrull - Skivad Coppa utan nitrit

Den fint skivade coppan i en 100% återvinningsbar glasburk. Tack vare sitt innovativa koncept kan XXL-versionen av Popine, Chaudron med 600g Coppa, förvaras i rumstemperatur i 3 månader innan den öppnas. Tillverkad i vår verkstad i Laissac, Aveyron, följer Coppa det hantverksmässiga kunnandet från förr genom att endast använda 3 ingredienser: fläskkött, Guérande-salt och Kampot IGP-peppar från Kambodja, en av världens bästa pepparsorter! Torkat kött från fläskkarré, denna Coppa erbjuder en charkuteriprodukt utan nitriter och konserveringsmedel, 100% naturlig. För resten gör naturen sitt arbete i våra torkrum genom att försiktigt torka dessa vackra hela köttstycken, som salts och peppars för hand. Denna hantverksmässiga coppa kommer att tas ut från torkarna efter 3 till 4 månader för att skivas fint och placeras i sin glasburk innan den vakuumförpackas. Ursprung: Laissac, Aveyron Vikt: 600g Hållbarhet: 90 dagar
Skinkknoge - Skivad skinkknoge utan nitrit

Skinkknoge - Skivad skinkknoge utan nitrit

Den fint skivade skinkan i en 100% återvinningsbar glasburk. Tack vare sitt innovativa koncept kan Popine-skinkan förvaras i rumstemperatur i 3 månader. Tillverkad i vår verkstad i Laissac, Aveyron, följer skinkan det hantverksmässiga kunnandet från förr genom att endast använda 3 ingredienser: en skinkbit, Guérande-salt och Kampot IGP-peppar från Kambodja, en av världens bästa pepparsorter! Som torkat kött erbjuder skinkan som tillverkas i vår verkstad en charkuteriprodukt utan nitriter och konserveringsmedel, 100% naturlig. För resten gör naturen sitt arbete i våra torkare genom att försiktigt torka dessa vackra hela köttstycken, som salts och peppars för hand. Denna skinkbit kommer att tas ut från torkarna efter 3 till 4 månader för att skivas fint och placeras i sin glasburk innan den vakuumförpackas, vilket säkerställer en hållbarhet på 3 månader i rumstemperatur. Ursprung: Laissac, Aveyron Vikt: 70g DLC: 90 dagar
Charcuteriebricka för 25 personer - Nitritfri charcuterie

Charcuteriebricka för 25 personer - Nitritfri charcuterie

Att presentera burkarna enkelt på ett bord eller att placera charkuteriet på en valfri tallrik har aldrig varit så enkelt som nu för att förbereda en charkbricka. En aptitretare för 25 personer klar på ett ögonblick, Pop, så är det klart! (84g charkuterier per person) 3 månaders hållbarhet i rumstemperatur före öppning. Charkuterier utan nitrit tillverkade i vår verkstad i Laissac, Aveyron. Traditionell hantverkstillverkning med endast 3 ingredienser: fläsk eller nötkött, Guérande-salt, Kampot-peppar IGP från Kambodja. DLC: 90 dagar Ursprung: Laissac, Aveyron Vikt: 2,1 kg
Lonzo-gryta - Skivad Lonzo utan nitrit

Lonzo-gryta - Skivad Lonzo utan nitrit

Du lonzo skärs fint i en 100% återvinningsbar glasburk. Bredvid versionen "Popine" på 70g, upptäck XL-versionen, Marmiten på 300g! Tack vare sitt innovativa koncept kan Marmiten av lonzo förvaras i rumstemperatur i 3 månader. Tillverkad i vår verkstad i Laissac, Aveyron, lonzo, även kallad lomo eller lonzu, respekterar det hantverksmässiga kunnandet från förr genom att endast inkludera 3 ingredienser: fläskfilé, salt från Guérande och Kampot IGP-peppar från Kambodja, en av världens bästa pepparsorter! Torkat kött från fläskfilé, lonzo erbjuder en charkuteriprodukt utan nitrit och utan konserveringsmedel, 100% naturlig. För resten gör naturen sitt arbete i våra torkare genom att försiktigt torka dessa vackra hela köttstycken, som salts och peppars för hand. Denna hantverksmässiga lonzo kommer att tas ut från torkarna efter 3 till 4 månader för att skäras fint och placeras i sin glasburk. Ursprung: Laissac, Aveyron Vikt: 300g DLC: 90 dagar
Coppa-gryta - Skivad Coppa utan nitrit

Coppa-gryta - Skivad Coppa utan nitrit

Fintrancherad coppa i en 100% återvinningsbar glasburk. Tack vare sitt innovativa koncept kan Marmite de Coppa förvaras i rumstemperatur i 3 månader. Tillverkad i vår verkstad i Laissac, Aveyron, följer Coppa det hantverksmässiga kunnandet från förr genom att endast använda 3 ingredienser: fläskkött, Guérande-salt och Kampot IGP-peppar från Kambodja, en av världens bästa pepparsorter! Torkat kött från fläskkarré, den coppa som tillverkas i vår verkstad erbjuder en charkuteriprodukt utan nitrit och konserveringsmedel, 100% naturlig. För resten gör naturen sitt arbete i våra torkrum genom att försiktigt torka dessa vackra hela köttstycken, som salts och peppars för hand. Denna hantverksmässiga coppa kommer att tas ut från torkarna efter 3 till 4 månader för att skäras fint och placeras i sin glasburk innan den vakuumförpackas, vilket säkerställer en hållbarhet på 3 månader. Ursprung: Laissac, Aveyron Vikt: 300g DLC: 90 dagar
Skinkknoge - Skivad skinkknoge utan nitrit

Skinkknoge - Skivad skinkknoge utan nitrit

Finhackad torkad skinknöt i en 100% återvinningsbar glasburk. Bredvid versionen "Popine" på 70g, upptäck XXL-versionen, Chaudron i 600g! Tack vare sitt innovativa koncept kan Chaudron av torkad skinknöt förvaras i rumstemperatur i 3 månader innan öppning. Tillverkad i vår verkstad i Laissac, Aveyron, följer skinknöten det hantverksmässiga kunnandet från förr genom att endast använda 3 ingredienser: en skinknöt, salt från Guérande och Kampot IGP-peppar från Kambodja, en av världens bästa pepparsorter! Torkat kött från skinknöt, denna skinknöt erbjuder en charkuteriprodukt utan nitrit och utan konserveringsmedel, 100% naturlig. Saltad och pepprad för hand, kommer denna hantverksmässiga skinknöt sedan att skäras och vakuumförpackas i sin glasburk. Ursprung: Laissac, Aveyron Vikt: 600g Hållbarhet: 90 dagar
Skinknöt - Skivad skinknöt utan nitrit

Skinknöt - Skivad skinknöt utan nitrit

Finhackad skinka i en 100% återvinningsbar glasburk. Bredvid versionen "Popine" på 70g, upptäck XL-versionen, Marmite i 300g! Tack vare sitt innovativa koncept kan Marmite med skinka förvaras i rumstemperatur i 3 månader innan den öppnas. Tillverkad i vår verkstad i Laissac, Aveyron, respekterar skinkan, som ligger i hjärtat av skinkan, det hantverksmässiga kunnandet från förr genom att endast använda 3 ingredienser: skinka, Guérande-salt och Kampot IGP-peppar från Kambodja, en av världens bästa pepparsorter! Torkat kött från skinkan, skinkan erbjuder en charkuteriprodukt utan nitrit och utan konserveringsmedel, 100% naturlig. Saltad och pepprad för hand, kommer denna hantverksmässiga skinka att tas ut från torkarna efter 3 till 4 månader för att skäras fint och placeras i sin glasburk. Ursprung: Laissac, Aveyron Vikt: 300g Hållbarhet: 90 dagar
Skinkknoge - Nitritfri skinkknoge

Skinkknoge - Nitritfri skinkknoge

Jambonötter är den mest ädla delen av skinkan. Denna hantverksmässiga jambonöt tillverkas i vår charkuteriverkstad i Laissac, Aveyron. Består endast av 3 ingredienser: fläskkött, Guérande-salt och Kampot-peppar IGP från Kambodja. Detta torkade kött håller i 3 månader i rumstemperatur. Perfekt för dina charkuteribrickor, jambonötter är en mycket fettsnål charkuteriprodukt som passar bra med coppa, salami, torkat nötkött och lonzo för att ge dig en aperitifbricka 100% utan nitrit och utan konserveringsmedel. Alla våra nitritfria charkuterier är tillverkade av noggrant utvalda grisar från Aveyron. Ursprung: Laissac, Aveyron Ingredienser: Gårdsfläsk från Aveyron, Guérande-salt
Torkat Kött - Nitritfritt Torkat Kött

Torkat Kött - Nitritfritt Torkat Kött

Torkat nötkött är tillverkat av stycken som kommer från nötkreaturets lår. Beroende på tillverkningsmetoder och ingredienser kan det kallas bresaola, grisonkött eller cecina. Hos oss är detta torkade nötkött Aubrac-nötkött, en ikonisk ras i Aveyron. Kraftfullt och raffinerat, erbjuder det ett alternativ till hantverkskorvar baserade på grisar. 100% rent nötkött, detta Aubrac-torkade nötkött är precis som alla våra hantverkskorvar, en korv utan nitrit och utan andra ingredienser än Guérande-salt och Kampot-peppar, ett IGP-peppar från Kambodja med aromer av eukalyptus och som ger en mineralisk och blommig ton till vår korv. Långsamt torkat i vår saluhall i Laissac, Aveyron, kommer detta Aubrac-torkade nötkött att vara perfekt för din charkbricka! Tillsammans med lonzo, coppa eller skinknöt, kommer denna bresaola från Aubrac att ge dig en idealisk aperitif-bricka, 100% utan nitrit och som tar dig på en resa till hjärtat av Aubrac! Ursprung: Laissac, Aveyron Ingredienser: Aubrac-nötkött, Guérande-salt, Kampot-peppar IGP
Coppa-skiva - Nitritfri Coppa

Coppa-skiva - Nitritfri Coppa

Finstrimlad coppa i en 100% återvinningsbar glasburk. Tack vare sitt innovativa koncept kan Popine de Coppa förvaras i rumstemperatur i 3 månader innan den öppnas. Tillverkad i vår verkstad i Laissac, Aveyron, följer Coppa det hantverksmässiga kunnandet från förr genom att endast använda 3 ingredienser: fläskkött, Guérande-salt och Kampot IGP-peppar från Kambodja, en av världens bästa pepparsorter! Torkat kött från fläskkarré, Coppa som tillverkas i vår verkstad erbjuder en charkuteriprodukt utan nitriter och konserveringsmedel, 100% naturlig. Således kan du förbereda din charkbricka på några minuter tack vare Popine! Ursprung: Laissac, Aveyron Vikt: 70g Hållbarhet: 90 dagar
4 Popines Låda - Presentlådor med skivad chark utan nitrit

4 Popines Låda - Presentlådor med skivad chark utan nitrit

Den perfekta presentlådan för små charkuteribehov. Lådan innehåller: 2 Popines med korv och 2 Popines med charkuterier (bland annat coppa, lonzo eller skinknöt), presenterade i en kraf-låda. Charkuterier utan nitrit, skivade och vakuumförpackade i en glasburk som är 100% återvinningsbar. Utan konserveringsmedel kan charkuterierna förvaras i ett skåp i flera månader innan de öppnas. Pop och klart! Bara att öppna en Popine efter eget behag! Före och efter öppning: Förvaras i rumstemperatur. Eftersom charkuterierna i Popines är utan konserveringsmedel rekommenderas det att konsumera dem snabbt efter öppning. Ursprung: Laissac, Aveyron Dimensioner: 20x20x7cm
Lonzo Gryta - Skivad Lonzo utan nitrit

Lonzo Gryta - Skivad Lonzo utan nitrit

Du lonzo skärs fint i en 100% återvinningsbar glasburk. Bredvid versionen "Popine" på 70g, upptäck XXL-versionen, Chaudron i 600g! Tack vare sitt innovativa koncept kan Chaudron av lonzo förvaras i rumstemperatur i 3 månader innan öppning. Tillverkat i vår verkstad i Laissac, Aveyron, följer lonzo, även kallad lomo eller lonzu, det hantverksmässiga kunnandet från förr genom att endast använda 3 ingredienser: fläskfilé, Guérande-salt och Kampot IGP-peppar från Kambodja, en av världens bästa pepparsorter! Torkat kött från fläskfilé, denna lonzo erbjuder en charkuteriprodukt utan nitrit och utan konserveringsmedel, 100% naturlig. Saltad och pepprad för hand, denna hantverksmässiga lonzo kommer att tas ut från torkarna efter 3 till 4 månader för att skäras fint och placeras i sin glasburk innan den vakuumförpackas. Ursprung: Laissac, Aveyron Vikt: 600g DLC: 90 dagar
Torkat Aubrac-nötkött - Skivat Aubrac-nötkött utan nitrit

Torkat Aubrac-nötkött - Skivat Aubrac-nötkött utan nitrit

Torkat nötkött från Aubrac, tunt skuret och förpackat i en 100% återvinningsbar glasburk. Tack vare sitt innovativa koncept kan Aubracs torkade nötkött förvaras i rumstemperatur i 3 månader. Tillverkat i vår verkstad i Laissac, Aveyron, kallas det torkade nötköttet även bresaola, cecina eller grisonkött, beroende på recept och regioner, och följer det hantverksmässiga kunnandet från förr genom att endast använda 3 ingredienser: nötkött, Guérande-salt och Kampot IGP-peppar från Kambodja, en av världens bästa pepparsorter! Torkat kött från stycken som kommer från nötköttets lår, erbjuder Aubracs torkade nötkött en charkuteriprodukt utan nitriter och konserveringsmedel, 100% naturlig. För resten gör naturen sitt arbete i våra torkrum genom att försiktigt torka dessa vackra hela köttstycken, som salts och peppars för hand. Detta hantverksmässiga torkade nötkött från Aubrac kommer att tas ut ur torkarna efter 3 till 4 månader för att skäras tunt och placeras i Popinen. Ursprung: Laissac, Aveyron Vikt: 60g Hållbarhet: 90 dagar
Låda med 6 Popines - Presentlådor med skivad charkuterivaror utan nitrit

Låda med 6 Popines - Presentlådor med skivad charkuterivaror utan nitrit

Den perfekta presentlådan för charkuterientusiaster. Lådan innehåller: 2 Popines med korv och 4 Popines med charkuterier som coppa, lonzo, skinknöt eller torkat Aubrac-nötkött. Presenteras i en svart låda eller en kraftpappersväska beroende på tillgång. Charkuterier utan nitrit, skivade och vakuumförpackade i en glasburk som är 100% återvinningsbar. Utan konserveringsmedel kan charkuterierna förvaras i ett skåp i flera månader. Pop och klart! Bara att öppna en Popine efter eget behag! Före och efter öppning: Förvaras i rumstemperatur. Eftersom charkuterierna i Popines är utan konserveringsmedel rekommenderas det att konsumera dem snabbt efter öppning. Ursprung: Laissac, Aveyron
Torr Korv - Korv utan nitrit

Torr Korv - Korv utan nitrit

Vår mission: att återge korven dess forna glans, symbolen för fransk gastronomi! Denna hantverkskorv tillverkas i vår charkuteri i Laissac, i Aveyron. Består endast av 3 ingredienser: fläskkött, Guérande-salt och Kampot IGP-peppar från Kambodja. Denna torkade köttprodukt håller i 3 månader i rumstemperatur. Den kommer att komplettera coppa, lonzo, korv, torkat nötkött och skinknöt för att erbjuda en 100% nitritfri och konserveringsmedelsfri aptitretartallrik. Alla våra charkuterier utan nitrit är tillverkade av noggrant utvalda grisar från Aveyron. Ursprung: Laissac, Aveyron Vikt: cirka 250g Ingredienser: Fläskkött, Guérande-salt, Kampot IGP-peppar, naturligt tarm
Korvgryta - Skivad Korv utan Nitrit

Korvgryta - Skivad Korv utan Nitrit

Utan nitrit, utan konserveringsmedel, är denna salami tillverkad med endast 3 ingredienser: fläskkött, Guérande-salt och Kampot-peppar (den enda pepparn i världen med en IGP, Kampot-peppar kommer från Kambodja). Tillverkad hantverksmässigt i vår charkuteriverkstad i Laissac, Aveyron, kommer denna torra salami att erbjuda dig essensen av sina aromer efter två månader i våra torkrum. Denna salami är en nitritfri salami och en äkta hantverksprodukt, långt ifrån industriella salami. I en fint skivad version på 900g, är det Chaudron de Saucisson. Tack vare sin vakuumförpackning är Chaudron de Saucisson perfekt för att snabbt förbereda en stor eller flera charkuteribrickor! DLC: 90 dagar Vikt: 900g Ursprung: Laissac, Aveyron